Venocaps - NL
D-Pearls Pharma Nord NL
Facebook-NL

Wie zijn wij?

120 Dynaphar Apothekers tot uw dienst 

Gezondheid is niet te koop

Een lang en gezond leven, wie wil het niet ?

Op die algemene wens wordt er helaas handig ingespeeld met zogenaamde gezondheidsproducten die buiten de apotheek worden aangeboden. Vaak wekken deze “wondermiddelen” te hoge verwachtingen, of bevatten ze relatief weinig werkzame stoffen. En waar kunt u terecht met uw twijfels? In winkels en grootwarenhuizen vindt u op uw vragen geen antwoord, het personeel is immers niet medisch onderlegd. Uw Dynaphar apotheker heeft wel de kwalificaties om u veilig en vakkundig advies te geven. Samen met uw huisarts zijn zij de beste gesprekpartners als het om uw gezondheid gaat.

Uw DYNAPHAR apotheker is er om u te adviseren

Advies geven is een van de belangrijkste taken van uw apotheker. Daar willen wij over waken! Daarom werd Dynaphar opgericht, de eerste vereniging van onafhankelijke apothekers, die vandaag zo’n 200 leden telt. Als zelfstandige apothekers met elk onze kennis en ervaring, willen we onze kracht bundelen om u optimaal van dienst te zijn. Wij bestuderen grondig alle producten op de markt en vergelijken ze, om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Bovendien volgen alle Dynaphar apothekers voortdurend cursussen om bij te blijven. Z o kunnen we u op de hoogte houden van de nieuwste producten en ontwikkelingen in de farmaceutische sector. Kortom, de Dynaphar apothekers vormen uw beste waarborg voor eerlijk en onafhankelijk advies.

DE DYNAPHAR apotheker garandeert kwaliteit

De Dynaphar logo op de deur van uw apotheek is een betrouwbaar kwaliteitslabel. U kunt er vanop aan dat uw gezondheid onze prioriteit is. Daarom wil Dynaphar u zo correct en volledig mogelijk informeren. Bij elke Dynaphar apotheker vindt u onze meeneemfolders over gezondheidsthema’s, maar ook over specifieke aandoeningen en hoe ze te verhelpen. En uiteraard kunt u bij de Dynaphar apotheker terecht met al uw gezondheidsvragen. Wij staan u graag te woord en doet er alles aan om u zo goed mogelijk verder te helpen.

De troeven van uw DYNAPHAR apotheker

Als cliënt hebt u recht op correcte informatie en op betrouwbare producten. Uw Dynaphar Apotheker biedt u:

  • Persoonlijk engagement;
  • Onafhankelijk advies;
  • Parate productenkennis;
  • Onberispelijke vakkennis;
  • Selectie van producten volgens objectieve criteria;
  • Meeneeminfo over diverse gezondheidsthema’s.

Dynaphar, uw gezondheid, onze zorg !

www.dynaphar.be